Arkada Nagelregulatie

Arkada Nagelregulatie biedt een effectieve oplossing bij ingroeiende  nagels. Meestal gaat het om de nagel van de grote teen. Ook nagels van kleinere tenen of vingers kunnen worden behandeld.
Een ingroeiende nagel kan ontstaan door verkeerd of te kort afknippen van de nagels of het dragen van slecht passende schoenen, maar ook door een trauma (denk aan het stoten van een teen).

Arkada techniek

Arkada serum voor Arkada behandelingArkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Wanneer andere ingrepen of methodes geen gewenst resultaat bieden, wordt Arkada toegepast. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig. Zelfs bij een acute ontsteking is vaak behandeling mogelijk.

De Arkada behandeling is effectief en vaak bijna pijnloos. Cliënten voelen direct verlichting. In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende om de problematiek van een ingroeiende nagel het hoofd te bieden. Na de behandeling ziet de nagel er natuurlijk uit en is bijna niet te onderscheiden van de eigen nagel.
Na ruim een week volgt een controle afspraak. Soms moet een kleine aanpassing uitgevoerd worden om optimaal resultaat te behalen. Het aantal controles hangt af van het type nagel, de convexiteit en mate van groei van de nagel.

Arkada behandeling en serum

Arkada techniekEen Arkada behandeling duurt ongeveer 60 minuten
De behandeling bestaat uit 3 fases:
• Met Arkada serum TC16 wordt de nagel thuis voor behandeld
• De behandeling in de praktijk
• Nabehandeling thuis met het serum

Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat u een week lang 2x daags uw nagel druppelt met het Arkada TC16 collageen serum. Het serum werkt verzachtend, schimmelwerend en antibacterieel. Het helpt om de nagel en nagelbed elastisch te maken. De nagel laat zich dan beter manipuleren, waardoor de behandeling ook minder pijnlijk zal zijn.

Arkada methode: serum en cubeOok na de behandeling blijft u dit serum nog gebruiken. Het helpt uw nagel en het nagelbed regenereren en bevordert de groei.De voet wordt gestabiliseerd in een “Cube”. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. De “Cube” is in feite niets meer dan een paar extra handen.

Heb jij ook last van een ingroeiende nagel, maak dan nu een afspraak om dit probleem direct op te lossen. Het is echt niet nodig om langer door te lopen met zo’n vervelend en pijnlijk ongemak, de Arkada methode is dé remedie!